Stefan Friborg fits the profile of new international owners

6 thoughts on “Stefan Friborg fits the profile of new international owners”

 1. TUSINDE GRATTIS STEFAN FRIBORG OCH DIN HUSTRU DALVA DE OLIVEIRA FÅR DU INTE GLÖMMA FOR HON ÄR EN STJÄRNA I DITT LIV O I ALLA ERAS HÄSTARNAS LIV !!
  TILL DIG OCH DIN HÄST GLORIA DE CAMPEAO !
  DIN HÄST OCH JOCKEY GJORDE EN FANTASTISKT PRESTATION I DUBAI MEYDAN 2010!
  GLÖM EJ ATT DET ÄR DIN FANTASTISKE HÄST GLORIA DE CAMPEAO SOM GER DIG OCH DIN KÄRA HUSTRU DALIVA ALLT DET NI HAR DRÖMT OM I ALLA ÅR NI HAR HÅLLT PÅ MED ERAS HÄSTAR !
  NI FÖRTJNÄR ATT VINNA ALLT!!OCH MED ERAS FANTASTISKA HÄST GLORIA DE CAMPEAO HAR NI MANIFESTERARAD ALLA DRÖMMA IFRÅN NI BÖRJADE I HÄSTBRANCEN OCH DET ÄR hästarTILLS DELS DIN FRU SOM DU SKA TACKA FÖR DET! MEN SÅ KLART OCKSÅ DIN FANTASTISKA HÄST GLORIA!FÖR UTAN GLORIA SÅ HADE NI INTE STÅT DÄR NI STÅR I DAG ! BOKTAVLIGEN HAR NI GLORIA ETT LJUS AV FRAMGÅNG OCH MÅNGA AV ERAS HÄSTAR KAN PRESTERA MYCKET MER OM DE FICK MÖJLIGHETEN ATT FÅ FRAM DERES PERSONILGHET OCH HJÄLP MED DERES PROBLEMÅMRÅDE I DERES KROPP O SJÄL.
  VEM ÄR JAG ?? EN DANSK SOM BOR I SVERIGE ! JAG ÄR” KVINNAN SOM PRATAR MED HÄSTAR” JAG FÖDDES MED DETTA TALANG ! OCH HJÄLPER HÄSTAR O MÄNNISKOR RUNT OM I VÄRLDEN MED ATT HITTA HÄSTENS PROBLEMOMRÅDE.

  JAG PRECISERA HÄSTENS PROBLEMÅMRÅDET OCH KAN PRECICERA HUR HÄSTEN FÅR RÄTT BEHANDLING SÅ ATT HÄSTEN KOMMER ATT MÅ BRA ! OCH KAN PRESTERA DET BÄSTA FÖR SIG SJÄLV – HÄSTEN – OCH FÖR HÄSTÄGAREN- OCH DE SOM HAR HAND OM HÄSTEN.
  -DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT DU SER TILL HELA HÄSTEN -KROPP OCH SJÄL-
  SÅ KOMMER DU ATT FÅ ALLA DINA HÄSTAR I BALLACE OCH DE KOMMER ATT PRESTERA PRECIS DET SOM DE ÄR SKAPAT FÖR – ATT VARA EN VINNARE !!!
  MVH Heidi boysen
  VILL DU ATT JAG SKA HJÄLPA DIG MED ATT DINA HÄSTAR SKA MÅR BRA TILL 100% OCH DINA MEDARBETARE SKA BEHANDLA DINA H ÄSTAR MED RESPECT OCH ATT DINA MEDARBETARE SKA FÅ DINA HÄSTAR ATT PRESTERA 100% FRAMGÅNG OCH ATT DINA HÄSTAR SKA HA 100% HÄLSA SÅ TVEKA INTE ATT TAG KONTAKT MED MIG .
  MVH HEIDI/ SWEDEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s